Peraduan Duit Raya..! Mulai 27 Jun - 5 Julai 2016

Peraduan Duit Raya..! Mulai 27 Jun - 5 Julai 2016 Assalamualaikum dan selamat pagi semua! Alhamdulillah hari ini merupakan hari yang ke ...

Peraduan Duit Raya..! Mulai 27 Jun - 5 Julai 2016

Assalamualaikum dan selamat pagi semua! Alhamdulillah hari ini merupakan hari yang ke 25 kita semua umat Islam berpuasa. Raya pun sudah tidak lama lagi akan menjengah jadi pelbagai persiapan dilakukan oleh kita terutamanya kaum perempuan.

Dalam kesibukan kita bersiap untuk merayakan Aidilfitri, blogger ni dengan berbesar hati menganjurkan Peraduan Duit Raya dan hadiah bagi pemenang utama bernilai RM50, wah jumlah yang agak besar tu bagi aku.

Seperti kebiasaan, giveaway/segmen yang syaratnya simple je yang akan aku join. Jadi peraduan ni pulak syarat nya simple, jadi tanpa membuang masa aku join terus. Mana tahu rezeki kan? Korang tak nak join ke? Jom meriahkan Peraduan Duit Raya! Klik banner ye untuk join.


p/s- Kalau sudi join lah juga segmen bloglist blog aku yang suam suam kuku ni.

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

4 comments

  1. Assalamua'laikum.. Terima kasih join.. Salam ukhuwah.. :D

    ReplyDelete
  2. Singgah sini dari segmen yang sama ^_^

    http://bluechoralpearl.blogspot.my/2016/06/peraduan-duit-raya-mulai-27-jun-5-julai.html

    ReplyDelete
  3. jangan lupa join giveaway wawa. banyak hadiah menarik menanti!! 6 HARI LAGI TINGGAL SEBELUM GIVEAWAY TAMAT!
    http://wawaabdulhadi.blogspot.my/2016/06/ramadhan-kareem-giveaway-2016.html

    ReplyDelete
  4. Assalam. Kite dari segmen yang sama. Follow my 2nd blog kat bawah ni ok.. Selamat berkenalan!


    http://bercakapdenganbintang.blogspot.my/2016/06/peraduan-duit-raya-mulai-27-jun-5-julai.html

    ReplyDelete

Followers