Terbang dari Kota Kinabalu ke Kuala Lumpur hanya RM 90

Jangan tak percaya, ini di Sabah okay. Assalamualaikum dan selamat pagi kepada pembaca IniBlogKe (tu pun kalau ada lah). Well, hari ini...

Jangan tak percaya, ini di Sabah okay.

Assalamualaikum dan selamat pagi kepada pembaca IniBlogKe (tu pun kalau ada lah). Well, hari ini merupakan hari last kita semua menyambut Syawal bagi tahun 1437 Hijrah. Alhamdulillah puasa penuh dan dapat raya penuh.

For sure bagi korang yang masih menjadi student, dapat banyak duit raya I guess? Jadi selain daripada menyimpan duit duit raya tersebut, korang boleh juga self-reward diri korang dengan travel atau bagpacking ke Kota Kinabalu.

Sesuai dengan promosi Air Asia sekarang ni hanya memerlukan RM90 ada boleh terbang dari Kuala Lumpur (KLIA2) ke Kota Kinabalu (KKIA). Bagi yang masih belum terokai bandar Kota Kinabalu atau lebih dikenali sebagai KK, dalam entri ini aku lampirkan juga beberapa carian di internet tempat tempat menarik di Kota Kinabalu, tempat makan sedap di Kota Kinabalu dan juga itinerary bagpacking di Kota Kinabalu dan bajet percutian ke Kota Kinabalu.

Pormosi kaw kaw Air Asia!


First thing first, cari tiket dulu!Kemudian, tempat menarik dan tempat makan sedap di Kota Kinabalu, Sabah.


Itu antara yang aku boleh bantu korang. Jika korang sendiri ada pengalaman bercuti / ber-bagpacking di Kota Kinabalu, Sabah sila kan untuk share pengalaman anda di comment box. Selamat bercuti!

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

1 comments

Followers